»
»
»
»
»
PILOTA VALENCIANA | Castelló de Rugat acull la final de Raspall

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Fotos: GOLSMEDIA y Valencia CF.

PILOTA VALENCIANA | Castelló de Rugat acull la final de Raspall

La Copa de Raspall espera campió, la parella composta per Moltó i Dorín es veurà les cares al combinat Marrahí i Sanchis en el Frontó Municipal de Castelló de Rugat. Foto: Fedpival.

Moltó (a la foto de portada), consagrat número 1 de la modalitat després d’alçar-se campió tant de la lliga com en la modalitat individual, no ho tindrà facil en aquesta ocasió, ja que s’enfronta a dos dels jugadors més en forma del moment com son el potent mitger esquerrà Sanchis i Marrahí, que una vegada recuperat de totes les lesions vol demostrar que pot tornar a ser aquell jugador dominant de fa uns anys.

Ambdúes parelles arriben a la final després de ser campions del seu grup i superar les semifinals, en el cas de Moltó-Dorín s’han col·locat en l’encontre decisiu sense cedir cap encontre, mentre els rivals van fallar al segon encontre de la fase de grups, però ho van solventar amb dos contundents victòries.

Tot llest doncs, per a una final que pot ser històrica degut a la gran igualtat entre ambdúes parelles que esperen fer gaudir d’un frontó que s’espera que estiga entregat a l’encontre.

Categorías Sin categoría