»
»
»
»
»
ATLETISME | Luis Salort aconsegueix el bronze als Europeus Juniors superant el rècord d’Espanya

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Fotos: GOLSMEDIA y Valencia CF.

ATLETISME | Luis Salort aconsegueix el bronze als Europeus Juniors superant el rècord d’Espanya

El Campionat d’Europa Junior va tocar a la fi amb una nova demostració de classe del valencià Luis Salort que va aconseguir penjar-se la medalla de bronze als 110 metres tanques, quedant-se a mil·lèsimes de la plata, aconseguint el rècord d’Espanya. Foto: FACV.

Els 110 metres tanques s’han convertit en una de les proves especials per al país, si als Jocs Olímpics de Rio, fou el cubà nacionalitzat espanyol del club CAVA d’Ontinyent, Orlando Ortega qui aconseguí la medalla de plata, ara es Luis Salort, atleta del club El Garbi, qui ho ha fet amb la de bronze als Europeus celebrats a Grossetto, fent veure que el futur de la modalitat està asegurat.

L’atleta, nascut a Gandía l’any 1999 es va penjar el metall amb una marca de 13.48, un temps que suposa el nou rècord d’Espanya i que el confirma com un dels homes a tenir en compte en pocs anys vista.

Al pòdium l’acompanyaren el Suís Jason Joseph, que marcà un temps de 13.41 i el britànic Robert Sakala que també marcà 13.48, però fou mes ràpid en les mil·lèsimes, valent-li per emportar-se la plata.

Categorías Sin categoría