»
»
»
»
»
ATLETISME | València acollirà el Campionat d’Espanya absolut

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Fotos: GOLSMEDIA y Valencia CF.

ATLETISME | València acollirà el Campionat d’Espanya absolut

El Palau Velòdrom Lluis Puig serà la seu dels campionats d’Espanya de pista coberta que es celebraran aquest mateix hivern els dies 17 i 18 de febrer, com així ha oficialitzat la Real Federació Espanyola d’Atletisme (RFEA). Foto: FACV.

La prova comptarà amb els millors atletes nacionals, i es que serà l’última oportunitat per obtenir la marca que permeta als participants viatjar a Birmingham per al Mundial de març de 2018.

Amb aquesta noticia s’incrementa encara més la participació de la Comunitat Valenciana a les principals curses d’atletisme tant a nivell nacional com internacional, i es que s’ha convertit en una de les comunitats autònomes preferides per la RFEA ja que amb aquesta serà la 33ª vegada que acull una prova, la 12ª a nivell absolut.

La ciutat de València està acostumada, doncs, a aquest tipus de competicions, tant al propi velòdrom com a la pista desmontable del Pavelló Font de Sant Lluís, així doncs, la capital del Túria es consagra com una de les importants de l’atletisme espanyol.

Categorías Sin categoría