»
»
»
HANDBOL | Dos valencians campions del Mundial Júnior d’handbol

Josep Folques i Pepe Oliver s’han alçat campions del moón amb la Selecció Espanyola Júnior a Argelia per un resultat de 38-37 a la pròrroga davant Dinamarca. Foto: RFEBM.

El combinat Nacional va tirar d’èpica, i amb el porter Xoan Ledo com el gran heroi, al detindre un penal amb 34-34 i el temps complit per evitar la derrota, envià l’encontre al temps extra.

A falta de menys d’un minut Dinamarca dominava per 36 gols a 37, però els Hispans empataren a 37, quan semblava que els nòrdics podrien fer-se amb el títol, de nou aparegué Xoan Ledo per aturar la pilota i treure una contra en la que els nostres anotarien el definitiu 38-37 sobre la botzina.

Josep Folques, jugador del Handball Algemesí i Pepe Oliver del Fertiberia Puerto Sagunto, formaren part de la selecció entrenada per Isidoro Martínez que es convertí, per primera vegada, en campiona del mon, després de tres subcampionats.