Atletismo
»
»
»
»
»
ATLETISME | Marta Esteban brilla amb llum pròpia als mundials de Londres

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Fotos: GOLSMEDIA y Valencia CF.

ATLETISME | Marta Esteban brilla amb llum pròpia als mundials de Londres

Només unes hores després de que tots els focus de l’atletisme enfocaren cap a Usain Bolt, la cel·lebració de la marató femenina als mundials feia que ara sigueren els ulls de l’esport valencià els que miraven la gran actuació de Marta Esteban pels carres de Londres.

Era el seu primer mundial, amb tot allò que suposa, encara que no ningú ho imaginara. Competint, amb majúscules. Sempre al grup capdavanter durant la primera meitat de la marató. Travessava el quilòmetre 10 amb un cròno de 35:44. Encara que després ha pagat l’esforç, Marta ha sigut capaç de còrrer, en una prova així, al ritme de les millors del mon.

El circuit, poc a poc, es convertia en incomode, amb vent, però ella ho va dir només aterrar a Londres: «Porta gran o infermeria». No volia miges tintes. Al quilòmetre 30, ja despenjada del grup principal, el seu temps era de 1:47:21, al 35 de 2:03:23, i, a la fi, 2:33:37 per a concloure el mundial de atletisme Londres 2017 al lloc 21, millor espanyola i quarta atleta europea de la competició. No hi havia dubtes: Porta gran per a Marta.

 

Categorías Sin categoría