»
»
»
»
»
NATACIÓ | Ricardo Ten posa fi a 21 anys de grans victòries

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Fotos: GOLSMEDIA y Valencia CF.

NATACIÓ | Ricardo Ten posa fi a 21 anys de grans victòries

El nadador paralímpic més llaurejat de la historia d’Espanya, Ricardo Ten, ha anunciat la seva retirada de l’esport professional després dels Mundials de Mèxic que tindran lloc a octubre. Es retira després de ser un dels millors nadadors des de l’any 1996. Foto: Levante UD.

El de Tavernes Blanques ha estat en possessió del rècord del mon durant més de 15 anys als 100 metres braza de SB4 (entre els anys 1997 i 2012), batint la seva propia marca dues vegades.

El palmarés del valencià compta amb més de cent títols de campió d’Espanya, 13 campionats d’Europa, set títols mundials i tres victòries als Jocs Paralímpics. Unes xifres d’altre planeta per al nadador de quasi 42 anys amb més de 21 com a professional.

A pesar de ser un guanyador, mai s’ha sentit per damunt dels demés i sempre ha dedicat els seus triomfs a la gent que el rodejava: “L’abraç amb Sonia després de l’or a Sydney i amb Ximo després de l’or amb nou rècord del món a Pekín és el millor que m’ha passat en l’esport, compartir les victòries amb els meus.”

Categorías Sin categoría