»
»
»
MOTOCICLISME | Jaume Masiá debuta a Moto 3 i sorprèn al món

Jaume Masiá va debutar a la categoria de Moto 3 a la pasada cursa de Austria, després d’una espectacular remuntada, tant sols un error va provocar que el d’Algemesí no aconseguira el pòdium i acabara a la novena posició. Foto: Jaumemasia.es.

Després de sortir a la posició 14 el jove, de tant sols 16 anys, va començar a asombrar al món amb una remuntada d’infart per col·locar-se a la segona posició, avançant als grans candidats a fer-se amb el títol mundial.

El pilot valencià va cometre un error a l’última volta que el va baixar fins la posició número 10, per a finalment aconseguir un altra gran pasada per acabar al nové lloc a la primera carrera de categoria absoluta de la seva curta trajectòria.

Aprofitant la lesió de Darryn Binder, qui es va trencar un dit de la mà entrenant en estiu, el d’Algemesí va deixar amb la boca oberta al motociclisme amb la seva qualitat i sembla que l’equip KTM tornarà a comptar amb ell per a la pròxima prova.