»
»
»
NATACIÓ | Cinc medalles per a la natació valenciana als Campionats d’Espanya

Es tracta dels Campionats nacionals absolut i júnior d’estiu, que s’han disputat a la localitat catalana de Terrassa.

Fins a 54 nadadors valencians, 33 homens i 21 dones, han representant fins a 22 clubes de tot el nostre territori a la cita més important de la natació espanyola.

Cal destacar les prestacions de Carlos Rivera, alacantí de 23 anys, que pertany al Club Natació Sant Vicent del Raspeig, i que va aconseguir la medalla de bronze en categoria absoluta a la prova dels 200 esquena. Rivera ja és una realitat de la natació valenciana, campió autonòmic a 2016, que ja va donar mostres del que hi era capaç de fer al Open de primavera al mes d’Abril.

Les altres quatre medalles sigueren per als júniors. D’una banda, Rosa Peris del Club Natación Castalia de Castelló va ser tercera, i per tant, medalla de bronze als 50 metres lliures. Una altra de les grans promeses de la natació valenciana, Rocío González-Expresati, representant al Tenis d’Elx, també puja al podi per a penjar-se la medalla de bronze. Per la seua banda, Raúl Muñoz, del Club Natació Ferca de València va abastar el bronze als 100 metres papallona. Un gran futur té per davant la natació valenciana.

Finalment, en les proves per equips, la Comunitat Valenciana va obtindre una medalla més, també de bronze, per al relleu 4×100 estils del Ferca San José de València composat per Raül Muñoz, Sergio Bautista, Arnau Garcá i Martín Castelló.

Estos mèrits del Club Natació Ferca de València li van donar la setena plaça final per equips.