»
»
»
»
»
HOQUEI | València obri les portes al Campionat Europeu d’hoquei sub21

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Castellón 2-1 Tenerife

HOQUEI | València obri les portes al Campionat Europeu d’hoquei sub21

Son quinze els equips europeus que hi participen a l’edició d’enguany a l’anomenat «EuroHockey Junior Championship» a les instal·lacions municipals del poliesportiu Verge del Carme-Beteró.

Més de 500 persones entre jugadors, cos tècnic, àrbitres i jutges, tots al voltant d’este esdeveniment esportiu que coronarà els campions d’Europa sub 21 i que conclourà el 3 de Setembre.

El torneig es presenta en dues categories, masculina i femenina. Cadascuna d’elles està formada per vuit equips, en el cas de la masculina, i set en el de la femenina.

València, ha sigut triada de nou com a seu d’un campionat internacional d’aquest esport, per la bona disposició de les seues instal·lacions esportives municipals.

Quinze sel·leccions de tota Europa conviuràn a València

Cadascun dels 15 equips procedeix de diferents països del continent. D’una banda, les seleccions d’Anglaterra, Holanda, Espanya, Bèlgica, Irlanda i Alemanya, que participen en ambdues categories. Mentre que, Portugal i Àustria ho fan en la categoria masculina, i França solament en la femenina.

En paraules de la regidora d’Esports de l’Ajuntament de València, Maite Girau: “El fet que més de 500 persones visiten València, amb motiu del Campionat Europeu d’Hoquei, suposa una important injecció per a l’economia de la ciutat, i la certesa que s’ha de seguir impulsant que aquest tipus d’esdeveniments se celebren ací”.

El camp d’hoquei herba de Beteró, seu central de l’esdeveniment, és famós pel seu color blau, únic en el món fins a les Olimpíades de Londres 2012, quan va començar a generalitzar-se aquest to del material sintètic després de diversos estudis realitzats per l’Institut de Biomecànica de València. Després de la recent renovació del camp d’hoquei herba de Tarongers, aquest també llueix ara en color blau.

Categorías Sin categoría