»
»
»
»
CICLISME | La selecció valenciana júnior torna del Campionat d’Espanya sense medalles

Tot i tornar sense medalles, la selecció júnior de ciclisme de la Comunitat Valenciana pot estar ben orgullosa del treball realitzat al Campionat d’Espanya de ruta cel·lebrat a Valladolid en haber sigut un dels combinats més combatius dels pilots.

La prova el línia femenina, de 79 quilòmetres de recorregut, va estar dominada per Sara Martín de la Federació de Castella i Lleó, mentre que el combinat valencià dirigit per Àngel Alfaro va estar molt a prop de les medalles: Melisa Gómiz va ser quarta i Soría Rodríguez cinquena. Les altres cinc ciclistes valencianes també van completar la cursa: Natalia Fenoll (16a), Alba Gómez (17a) e Isabel Balaguer (31a).

A la prova contrarellotge individual femenina, l’or sigué també per a Sara Martín, mentre que la representat valenciana, Melisa Gómiz va concloure a la plaça 16 a 3’38” de la guanyadora.

Pel que fa a la prova en linia masculina, José Ramón Mocholí, seleccionador valencià, va vore com el millor dels nostres era Miquel López, qui no va poder agafar l’escapada bona i va concloure 17e a 51″ del guanaydor, el també ciclista de Castella i Lleó, Ramón Díaz. La resta de ciclistes de la Comunitat Valenciana van arribar a 5’09”: Alfonso Pla (45e), Lorenzo Pardo (46e), Raúl Granados (47e) i Óscar Sánchez (48e). Al lloc 64e va arribar Eugenio Sánchez i al 72e Enrique Gandía. Josep Miquel Canet i Sergio Ginés van concloure la prova fòra de control i Alejandro Gregorio tingué que abandonar en patir una caiguda.

A la contrarrellotge individual masculina, bona actuació de Raúl Granados, que sigué seté a 1’03” del guanyador, el gallec Guillermo García, mentre que Alfonso Plà va concloure 26e, a 1’59”.