»
»
»
»
»
RUGBI | Només 10 dies per a l’inici de la lliga del retorn per a La Vila

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Castellón 2-1 Tenerife

RUGBI | Només 10 dies per a l’inici de la lliga del retorn per a La Vila

Serà el 17 de Setembre i, després d’aconseguir un ascens memorable, l’unic representat valencià a la divisió d’honor del rugbi espanyol, ho farà al camp de l’actual subcampió de lliga, El Salvador de Valladolid. Però les males notícies no acaben ací per als seguidors de La Vila perquè a la segona jornada de lliga també tindràn que jugar fòra de casa, en este càs front el FC Barcelona.

Així que l’esperat debút al Camp del Pantano tindrà que esperar a Octubre. I un clàssic de la competició com la UE Santboiana serà el primer conjunt de l’elit espanyola que visite el terreny de joc alacantí. Després ho faràn l’Ordizia a la jornada 5 i el FC Barcelona a la 7.

La lliga es disputarà, com cada any, en un únic grup, amb partits a doble volta, amb un total de 22 jornades, y el canvi més significatiu vindrà a la Copa del Rei amb un format reialment novedòs. La classificació per a disputar les semifinals del torneig del KO vindrà donat només pels resultats aconseguits a la primera volta front als següents equips: SilverStorm El Salvador y Sanitas Alcobendas Rugby. Entre estos dos equips i La Vila, eixirà un dels semifinalistes, la qual cosa no sembla senzilla.

És l’inici d’una temporada que tindrà dissabte vinent un pàs mes en la seua preparació amb un torneig triangular que es celebrarà a Dénia i que enfrontarà el Club de rugbi La Vila, el Tecnidex València i el Andemen Tatami, tres equips valencians que de segur donaràn espectacle a la comarca de La Marina.

 

 

Categorías Sin categoría