»
»
»
»
»
VELA | Alejandro Aranzueque aconsegueix el bronze per al Club Nàutic Santa Pola

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Castellón 2-1 Tenerife

VELA | Alejandro Aranzueque aconsegueix el bronze per al Club Nàutic Santa Pola

El Real Club Nàutic de Sanxenxo, a Pontevedra, va acollir el Campionat d’Espanya de la classe optimist, on el Club Nàutic de Santa Pola va fer-se amb una meritòria tercera possició, per darrere del Club Nàutic S’Arenal de Mallorca i  el CNP Sherry de El Puerto de Santa María. Foto: Código cero Sail Equipment.

L’equip capitanejat per Alejandro Aranzueque, amb el suport tècnic de Diego Ruíz i una tripulació formada per Javier Clement, Carlos Sánchez, Elena Adán, Claudia Adán i Yolanda Clement, va guanyar-se la plaça per al nacional després de guanyar l’autonòmic de Santa Pola i viatjaven cap a Galícia amb bones expectatives perquè l’equip ja porta treballant alguns anys i hi havia il·lusió per pujar al podi.

Una volta a la mar, l’equip alacantí va competir amb altres 7 equips de gran nivell, encara que l’inici va ser irregular pel nervis del debút. Uns desajustos feren que el Nàutic de Santa Pola finalitzara este primer dia de regates a la quarta possició. Al segon dia, tot va millorar, i de la mà d’Aranzueque, van aconseguir el tercer lloc i la classificació per a les semifinals.

A la jornada final, el CN Santa Pola va garantir-se el podi i va estar a punt de clavar-se a la gran final, queixosos d’algunes decisions dels jutges prou compromeses. A la fi, tercer lloc final, pujant al podi del Campionat d’Espanya en un nou exit per a la vela de la Comunitat Valenciana.

Categorías Sin categoría