»
»
»
»
»
PILOTA VALENCIANA | Una setmana de pilota per la Comunitat Valenciana

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Fotos: GOLSMEDIA y Valencia CF.

PILOTA VALENCIANA | Una setmana de pilota per la Comunitat Valenciana

Des d’esta vesprada fins diumenge, la pilota valenciana recorrerà els trinquets valencians de nord a sud, encetant el recorregut per Oliva on a les cinc de la vesprada està prevista la final del trofeu Mancomunitat de promeses de raspall, i, a continuació, la final profesional que enfrontarà a Sergio, Brisca i Néstor front a Canari, Ian i Raül. Al trinquet de Llosa de Ranes, també a les cinc d’esta vesprada s’anuncia raspall i, a les 6, al trinquet de Massamagrell, escala i corda: Pere Roc II i Raül front a Francés i Félix.

El dimecres, el raspall tornarà a agafar el protagonisme. D’una banda a Castelló de Rugat on, des de les cinc de la vesprada estàn previstes dos partides i també al trinquet de Guadassuar on després d’una partida inicial de raspall tindrem escala i corda: Genovés II i Carlos tindràn davant a Giner i Nacho.

Per a dijous, la pilota valenciana es trasllada fins el trinquet de Bellreguard on s’anuncien partides de juvenils i profesionals de raspall. I ja divendres es multiplica l’activitat: Al trinquet de Vila-real s’enfrontaràn Marc i Carlos front a Fageca i Nacho. Al trinquet de Dénia, Pere Roc II i Conillet contra Miguel i Héctor; a Vila-marxant, Francés i Salva front a Pablo de Sella i Javi. Al trinquet de Sueca, des de les cinc de la vesprada, partida de l’individual d’escala i corda entre Bueno i José Salvador i a continuació, De La Vega front a Ferrer.

Ja per al cap de setmana, a la vesprada de dissabte tindrem l’individual d’escala i corda al trinquet de La Llosa de Ranes: Josep contra Montaner; raspall a Bellreguard, i dos cites interesants, d’una banda, al trinquet de Llíria Santi de Silla i Jesús front a Pablo de Borriol i Santi de Finestrat, y al trinquet de Pedreguer, Genovés II, Raül i Carlos front a Giner, Félix i Tomás II. Per a diumenge, escala i corda al trinquet de Benissa, Francés i Héctor front a Ferrer, Monrabal i Bernat i raspall amb motiu del Trofeo festes de Bellreguard: Vercher i Tonet IV tindràn davant a Pablo i Raül.

 

Categorías Sin categoría