Sin categoría
»
»
»
»
»
TENNIS | El Club de tenis València acollirà al mes de Novembre l’Open ciutat de València

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Fotos: GOLSMEDIA y Valencia CF.

TENNIS | El Club de tenis València acollirà al mes de Novembre l’Open ciutat de València

València continua lluitant per portar als seguidors del tennis als millors jugadors del mon. Després de l’adéu del Obert de tennis masculí de la Comunitat Valenciana, la temporada passada va agafar el relleu l’Open Ciutat de València femení. I enguany tindrà continuitat amb una segona edició.

Serà entre el 18 i el 26 de Novembre a les pistes de terra batuda del Club de tenis València. La segona edició del BBVA Open Ciutat de València ha sigut presentat amb el dessitg de consolidar-se com un habitual al circuit ITF.

Compta amb la quantitat econòmica requerida per l’estament internacional, 25.000 dolars en premis, i una brillant directora, Anabel Medina, qui, radiant, va presentar el torneig acompanyada pel president de la Federació de tennis de la Comunitat Valenciana, Antonio Martínez Cascales, el president del CT Valencia, Ramiro Verdejo, la diputada d’esports de la Diputació de València, Isabel Garcia i la regidora d’esports de l’Ajuntament de València, Maite Girau.

La fase previa del torneig completarà un quadre final de 32 jugadores per a tractar de convertir-se en successora de Jasmine Paolini, guanyadora del Open 2016.

Entre les accions paralel·les a l’Open destaca el cicle de conferències on està prevista la presència de Judy Murray, mare de l’ex numero 1 del mon, que parlarà per a les jugadores més jovens al voltant de com fomentar el tennis femení.

S’espera la participació de la jugadora d’Elx Sílvia soler, Tita Torró, naixcuda a Villena o Paula Badosa, jugadora naixcuda a Nova Iork, amb pasaport espanyol i que ja va ser convocada per l’equip de FedCup amb només 16 anys. De segur que serà un gran esdeveniment per a la tardor valenciana.