»
»
»
»
»
PILOTA VALENCIANA | Decidits alguns semifinalistes de la lliga de perxa

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Fotos: GOLSMEDIA y Valencia CF.

PILOTA VALENCIANA | Decidits alguns semifinalistes de la lliga de perxa

 

Només manquen tres jornades de la fase prèvia de la lliga de Perxa-Trofeu Diputació d’Alacant, per tant, ja es poden intuir molts dels que seran els equips semifinalistes, si els resultats continuen en la mateixa línia.

En la primera categoria, pràcticament ja classificats, quasi de manera definitiva, estan les formacions de Castell de Castells, Sella A i El Campello, amb 14, 12 i 9 punts respectivament. Esta classificació podria variar ja que el nombre de partides disputades no és el mateix entre els diferents equips. La quarta posició que dóna accés també a les semfinals se la disputaran els equips de Benasau i Sella B, que empaten amb soles dos punts.

La setmana pasada, El Campello va guanyar 10 per 2 a Benasau mentre que Castell dels Castells també va guanyar a domicili 3 per 10 a Sella.

La segona categoria és la competició més igualada dels últims anys. Amb 7 jornades ja disputades, hi ha una diferència de quatre punts entre els sis equips que formen esta categoria. Per tant, la incertessa està garantida fins l’última jornada de competició. A hores d’ara, Sella C continua al capdavant, amb 12 punts, pels 11 de Benifallim, i amb 10 igualen Relleu A i Crevillent A. Cal destacar que els de Relleu podrien assolir la primera posició si guanyen la partida que tenen pendent contra Mutxamel, equip que ara ocupa la última posició amb 8 punts. Amb 9, i penúltim, segueix l’equip Sant Vicent.

La setmana pasada, Crevillent A va guanyar a Sella C per 10 per 7 i Benifallim superà Sant Vicent 10 per 8.

La tercera categoria ja té dos semifinalistes classificats que son els equips de Sella D i d’Agost, amb 16 i 15 punts respectivament. Les altres dos posicions de semifinals, se les disputaran, en les tres jornades restants, els equips de Benimantell (10 punts), Crevillent B (9), Mutxamel B (7) i Relleu B (6).

 

Categorías Sin categoría