»
»
»
»
RUGBI | El primer derbi valencià es salda amb victòria del CAU al camp del Tecnidex

Primera jornada de la temporada a la Lliga de divisió d’honor B. Es citaven a la ciutat del rugbi de valència el Tecnidex i el CAU, amb un gran ambient a les graderies, propi d’un gran partit com este.

Nous projectes per als dos equips i victòria sense paliatius del CAU de Toni Gimeno per 7 a 29, fruit dels quatre assatjos aconseguits per Vicente Montero, Pablo Cabedo, Luis Canti i Francisco Bellver, ja a les acaballes de l’encontre. Tres transformacions i colp de càstic anotats per José Angel Ortega donaren l’anotació visitant mentre que per part de Tenidex, un unic assaig de Raúl Valero i la transformació posterior de Emilien Cabale, sigueren els punts aconseguits pel conjunt que entrena Alberto Socías.

La gran primera part del CAU va ser clau i gràcies a un joc ràpid a la mà van arribar al descans amb un aclarido5 0-19, que ho deixava quasi tot decidit. A la segona part, el ritme ja va baixar i només es va vore una anotació per equip. Bon inici de curs per al CAU i la sensació de que Tecnidex València por millorar molts aspectes del joc després d’esta jornada incial.

La segona jornada de lliga enfrontarà al CAU ante el BUC Barcelona a Quatre Carreres mentre que Tecnidex València visitarà L’Hospitalet.