»
»
»
RUGBI | Les Abelles s’en porten el derbi front a Andemen Tatami

Primera jornada de la lliga de divisió d’honor B de rugbi que en deixava l’enfrontament entre dos equips de la ciutat de València: l’Andemen Tatami i Les Abelles rugbi club amb clara victòria visitant per 17 a 35 basada en una gran segona part.

I és que al descans s’arribava amb victòria parcial local per 17 a 15 gràcies als assaigos de Matías Tudela i Roberto Díaz, tots dos transformats pel mateix Tudela qui, a més, va transformar un colp de càstic contra Les Abelles. Però al segon acte tot va canviar. Tatami ja no va anotar més i l’equip de Manuel Nadal va mostar ordre i treball per a aconseguir la victòria final. Anotaren assaigos pels visitants Hesse, Pizarro, el jove Lucas Martín i en dos ocasions Matei.

Amb esta victòria, aprofitant també els tirs a pals de Curu Michán i Nacho Leibson, Les Abelles signen un gran inici de curs que tindràn que refrendar a la segona cita del curs, diumenge vinent a casa front el Sant Cugat. Per la seua banda, Andemen Tatami jugarà front als valencians de l’Inter RC.