»
»
»
»
»
BÀSQUET | La Fundació Espurna asonsegueix el bronze al Nacional unificat de Special Olympics.

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Castellón 2-1 Tenerife

BÀSQUET | La Fundació Espurna asonsegueix el bronze al Nacional unificat de Special Olympics.

El pavelló Juan de la Cierva de Getafe fou l’escenari del I Campionat Nacional de Bàsquet Unificat, que organitzà el darrer cap de setmana la fundació Special Olympics España. A la competició es donen cita 12 equips de vuit comunitats autònomes on Catalunya va ser la gran trionfadora.

La Comunitat Valenciana va ser representada íntegrament per membres de la Fundación Espurna de Gandia, que va desplaçar fins Madrid a dos entrenadors, tres jugadors unificats i set usuaris del centre. En aquestes competicions es busca l’integració de jugadors que barrejen gent amb discapacitat intelectual i gent que no al mateix equip per fomentar el treball col·lectiu sense cap distinció, i on l’organització regula que totes les categories estiguen igualades.

L’equip de Gandia, format pels jugadors Sergio beneyto, Rubén Castillo, Juanjo Ibañez, Rafa Frutos, Miguel Salazar, Borja García i Samuel Llopis, junt als jugadors unificats Dani Susilla, Ximo García i Alberto Salas, va quedar enquadrada amb Andalucia i Murcia, després de superar 2 equips a la fase prèvia, i va aconseguir finalitzar la competició en un meritòri tercer lloc.

Destacar també que la propia Fundacióon Espurna va estar present al Campionat Nacional de futbol, on va enviar dos conjunts, l’A i el B, que van quedar campions i tercers classificats respectivament.

Categorías Sin categoría