»
»
»
RUGBI | El CAU es consolida com a lider de la divisió d’honor B

Segona jornada i segona victòria per al CAU València. El seu rival, el Barcelona Universitari Club. I el marcador, 52-0. Contundent.

Partit molt complet per al conjunt valencià, imparable per als catalans al llarg de tot l’encontre. Amb una gran solidesa defensiva i un atac demoledor, el CAU va mostrar-se molt superior al seu rival. I això que el BUC puguè avançar-se al marcador amb un colp de càstic que no van transformar. Però als cinc minuts, el CAU ja dominava al marcador amb l’assaig de José Senís que transformava Ortega. I des d’ací el domini local es traduïa amb dos més de Moure i Catalán que deixava el marcador al descans amb un aclaridor 21-0.

Al segónb acte, amb moltes rotacions i minuts per a quasi tots els jugadors, cinc assaigos més signats per Andrew, Fernández, Ortega, Gerson Flor i Silvestre amb dues transformacions més d’Andrés Martínez per a deixar el 52-0 final. Bon partit i lideratge incontestable per al CAU València.