»
»
»
»
»
PILOTA VALENCIANA | Agenda setmanal

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Fotos: GOLSMEDIA y Valencia CF.

PILOTA VALENCIANA | Agenda setmanal

Esta setmana, la pilota valenciana tornara a tindre actividad cada dia. Per a esta mateixa vesprada, al trinquet de Llosa de Ranes s’anuncia la partida de Ximo i Raul contra Gabi i Miravalles mentre que a Oliva hi haurà raspall. S’enfrontaran Sergio i Brisca a Jeffry, Sanchis i Néstor, encara que la cita més destacada de hui és al trinquet de Massamagrell on es citen Genoves II i Carlos per a jugar contra Fageca i Pere.

Demà dimecres, al trinquet de Guadassuar jugaran Pere Roc II i Raul contra Giner i Félix mentre que a Castelló de Rugat ho faran Ian i Dorin contra Guadi, Tonet IV i Leandro III. Dijous, l’epicentre de la pilota valenciana estara a Bellreguard on Pablo i Raul s’enfrontaran a Montaner i Seve.

Mirant ja al cap de setmana, s’anuncien partides per confirmar als trinquets de Dénia, Vila-marxant, Piles, Genoves i Vila-real mentre que ja esta confirmada a Sueca on De La Vega s’enfrontarà a Pablo de Borriol. Finalment, diumenge, el trinquet de Bellreguard acollira la partida de l’individual que enfrontara a Canari i Seve.

Categorías Sin categoría