»
»
»
»
»
PILOTA VALENCIANA | Agenda setmanal

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Fotos: GOLSMEDIA y Valencia CF.

PILOTA VALENCIANA | Agenda setmanal

Esta mateixa vesprada el trinquet de Massamagrell anuncia una gran partida entre Genovés II i Salva, mentre que a la Llosa de Ranes es disputara la partida de l’individual entre Pablo i Miravalles i a Oliva, Sergio i Sanchis s’enfronten a Montaner, Coheter II i Raul.

Ja per a dimecres dos bones partides. A Castelló de Rugat, Moltó i Lorja front a Ian i Tonet IV, mentre que al trinquet de Guadassuar Soro III i Tomás II s’enfrontaran a Santi de Silla i Javi. Dijous la cita està a Bellreguard amb la partida del l’individual entre Guadi i Ricard.

Divendres es multiplica la activitat de la pilota valenciana perquè al trinquet de Vila-real està prevista la partida entre Soro III i Salva front a Marc, Raul i Carlos; al Genovés, Marrahí i Canari jugaran amb Vercher i Raul; a Piles, Sergio i Sanchis es voran les cares amb Ian i Brisca; a Vila-marxant, Francés i Jesús jugaran contra De La Vega i Pere; al trinquet de Dénia, nova partida de l’individual, en este cas, Santi de Finestrat contra Bueno i, finalment, a Sueca, Ferrer i Conillet jugaran contra José Salvador i Álvaro.

La gran cita del cap de setmana i de la que parlarem amplament divendres vinent, és la reinauguració del trinquet de Pelayo on s’anuncien dos partides, una de raspall femení entre Mar, Fanny i Mónica amb Anabel, Marta i Myriam. I a continuació, escala i corda amb Puchol II i Héctor front a Genovés II, Javi i Tomás II.

Categorías Sin categoría