Ciclismo
»
»
»
»
»
CICLISME | Proclamats els campions de BMX de la Comunitat Valenciana

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Fotos: GOLSMEDIA y Valencia CF.

CICLISME | Proclamats els campions de BMX de la Comunitat Valenciana

El renovat circuit del parc Lo Torrent, a la localitat alacantina de Sant Vicent del Raspeig, va acollir el Campionat de la Comunitat Valenciana de BMX on es proclamaren els nous campions de les diferents categories.

El llistat de campions l’encapçala Iker González (San Vicente) en 5-6 anys, Miguel Navarro (Alcoy) en 7-8 anys, Izan Miralles (El Campello) en 9-10 anys, Martín Cerezo (San Vicente) en 11-12 anys, Carlos Galera (Alcoy) en 13-14 anys, Sergi Valero (Alcoy) en 15-16 anys, Gilberto Becerra (San Vicente) en 17-19 anys, Miguel Ángel Pérez (Race La Nucia) en cruiser +40 y Kevin Sánchez (San Vicente) en élit.

Fins a 87 riders hi participaren a l’autonómic i gaudiren de les noves instal·lacions, dotades d’una rampa d’eixida de quasi quatre metres d’alçaria de terra compactada, amb una inclinació de 15 graus, com recomanen els standards de la UCI, i una moderna graella automàtica. Una de les novetats d’esta rampa son els dos murs laterals, construïts amb peces d’hormigó perquè éste de Sant Vicent és el primer circuit d’Espanya amb esta disseny tan carecteristic, amb millores al manteniment i la conservació.

Categorías Sin categoría