»
»
»
»
»
VELA | Javier Climent i Sergi Soler encapçalen el rànquing autonòmic Optimist

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Fotos: GOLSMEDIA y Valencia CF.

VELA | Javier Climent i Sergi Soler encapçalen el rànquing autonòmic Optimist

En aigües de Gandia va disputar-se la segona prova valedora per a la confecció del rànquing de la clase Optimist de la Federació de vela de la Comunitat Valenciana, una cita que va estar marcada per les condicions meteorològiques, encara que va poder completar-se el programa sancer.

Javier Clemente, del Club Nàutic de Santa Pola i Sergi Soler, del Real Club Nàutic de València, després de les proves disputades a València i Gandia son liders als seus grupos. Clemente te 12 punts d’avantatge sobre Antonio López, del Real Club Nàutic de Torrevieja i 15 més que Miguel Campos del Real Club de Regatas d’Alacant. Ja per darrere, Román Bono (RCR Alicante) con 203 punts, quart i que fins la cita de Gandia era lider del grup; Mateo Codoñer (RCN Valencia), amb 199; Carlos Espi (RCN Valencia), amb 194; Adriana Castro (RCN Torrevieja), amb 188 i ocupen el lloc 10 i primera en fémines Claudia Adán (CN Santa Pola), amb 181; Ana Clavero (RCN Calpe) amb 173 i completant la llista dels 10 primers es troba Mariano Cebrián (CN Benidorm) que suma 172 punts.

També son curtes les distàncies entre els que hi disputen la clase Optimist B després de les dos primeres cites del campionat. Al capdavant es troba Sergi Soler (RCN Valencia), amb 446 punto, seguit d’Izan Martínez (CN Santa Pola), amb 409 i Lucia Espi (RCN Valencia), amb 395 punts. Espi, además, es la primera fémina classificada en este grup Optimist B. Per darrere hi trobem a Lucia de Tomás (RCN Valencia), amb 392; Arantxa Reig (CN Jávea), amb 358; Daniela Senis (RCN Valencia), amb 354; Fernando Puig, qui suma 350 punts; Pablo Coll, amb 345, tots dos del  nàutic de València; Nicolás Gómez (RCN Dénia), amb 335 i Jorge Santo (CN Altea) qui compta al seu caseller amb 322 puntos.

La flota Optimist de la Comunitat Valenciana ja mira cap a la tercera cita de la temporada, prevista per al cap de setmana del 28/29 d’Octubre al Club Nàutic d’Altea.

Categorías Sin categoría