»
»
»
»
CICLISME | La selecció valenciana aconsegueix el bronze al Campionat d’Espanyola de BMX

El circuit Andrés Torrejón de Móstoles va acollir el Campionat d’Espanya de BMX i la selecció de la Comunitat Valenciana dirigidca per Vicente Giner va pujar al podi com a tercer classificat per comunitats autònomes.

Els campionats nacionals de BMX serviren, a més, per a coronar com a campions d’Espanya a cinc riders de la Comunitat Valenciana: Rodrigo Manuel Díaz, del BMX San Vicente en categoria masculina de 9/10 anys; Alejandro Fuentes, també del conjunt alacantí, en juniors masculins; Kevin Sánchez, també representant al club de Sant Vicent del Raspeig, en la categoria de cruiser pro; Nicolás Parrés, del BMX Alcoi per a la categoria cruiser entre 17 i 29 anys i Samuel Santos, del BMX San Vicente en la categoria cruiser entre 30 i 39 anys.

També cal destacar l’actuació de Daría Torrero, d’El Campello, qui va acoseguir la medalla de bronze a la prova d’èlit femenina.