Bàsquet
»
»
»
»
»
BÀSQUET | La federació valenciana i l’Ajuntament de Silla renoven el seu conveni de col·laboració

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Fotos: GOLSMEDIA y Valencia CF.

BÀSQUET | La federació valenciana i l’Ajuntament de Silla renoven el seu conveni de col·laboració

La Federació de bàsquet de la Comunitat Valenciana i l’Ajuntament de Silla han renovat el seu conveni de col·laboració pel qual la localitat valenciana continuarà acollint els jovens talents del bàsquet valencià.

Serà el segon any de treball conjunt entre dos entitats que treballen pel bàsquet de base i, amb la col·laboració del Club Bàsquet Silla, que participa també activament a l’acord, continuen treballar per l’impuls d’este esport entre els més jovens.

Així, l’alcalde de Silla, Vicente Zaragozá i el president de la valenciana, Salvador Fabregat, han signat el nou conveni acompanyats pel regidor d’esports Felipe García, el coordinador del club siller Javier Luz i Rosa Esteban, membre de la junta directiva del club de bàsquet Silla.

El programa de tecnificació de la federació ajudarà a la formació dels jovens talents tant del municipi com de toda la comarca constituïnt-se en una gran experiència de creixement esportiu per a tots els jugadors. La primera cita serà este diumenge coincidint amb les jornades de detecció de talents i es constituiran els diferents grups de treball que s’entrenaràn a les seus d’este programa fins el mes de juny.

Per a la ciutat de Silla és la segona temporada com a seu de la generació de 2007 i ho farà amb una nombrosa pedrera a les categories de minibàsquet del club.

Categorías Sin categoría