»
»
»
»
»
VELA | La Federació tria els equips per a disputar les Copes de Laser Radial i 420

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Fotos: GOLSMEDIA y Valencia CF.

VELA | La Federació tria els equips per a disputar les Copes de Laser Radial i 420

 

Regatistes de Torrevieja, Altea, Calp i El Campello formaran l’expedició al Nàutic S’Arenal per a la cita del Laser Radial, mentre que per al 420 s’ha citat a quatre tripulacions de Castelló, Alacant i Altea per a la seua cita a El Puerto de Santa María. Les dos regates nacionals es disputaràn entre l’1 i el 5 de Novembre.

Una volta completada la primera regata de la temporada en vela lleugera amb el Trofeu autonòmic disputat al Real Club Nàutic de Calp, la Federació de vela de la Comunitat Valenciana ha format els seus representants per a les primeres grans cites de la temporada en estes dos modalitats, 420 i Radial.

Per a la 420 son quatre les tripulacions que es desplaçaran fins Puerto Sherry a Càdis. Seran 8 regatistes: Nicolàs Caballer, Eric Monroy, Lucía Caballer i Martina Monro representant el RCN Castelló; Berta Campos i Cristina de Béjar, del RCR Alacant; i María Ronda i Rosana Martínez del CN Altea, tots ells baixa la direcció tècnica de Robert Tovar.

Pel que fa a la cita Laser Radial de S’Arenal, els representants de la Comunitat Valenciana seran: Ángela Andugar, Marta Peñarrubia i Sheila Martínez, del CN Campello; José Mª Wandosell i Ascensión Roca, del RCN Torrevieja; Gonzalo Suárez del CN Altea i Juan Carlos Albelda, del RCN de Calpe, tots ells dirigits per Lucia Reyes.

Categorías Sin categoría