Atletismo
»
»
»
»
»
ATLETISME | Recolzament absolut de l’esport valencià a la marató

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Fotos: GOLSMEDIA y Valencia CF.

ATLETISME | Recolzament absolut de l’esport valencià a la marató

Un any més, tot l’esport valencià d’elit ha donar el seu suport a la 37 edició de la marató de València que reunirà a vora 20.000 corredors per al primer marató espanyol que va obtindre la medalla d’or de la Federació internacional.

A l’acte de germanor van participar els presidents de València CF, Levante UD, Vila-real CF i València bàsquet amb el dessitg de que toda la ciutat puga eixir el 19 de novembre a animar als valents que participen a l’edició d’enguany. Els quatre clubs van procedir al ja protocol·lari intercanvi de camisetes amb l’organitzador de la Marató mostrant el seu compromís i suport a una prova en què ja sumen centenars de corredors en els diferents clubs de running dels clubs i també participen en la fira del corredor Expo Deporte i sumant-se també als punts d’animació que hi ha al llarg del recorregut. En el cas taronja, el punt d’animació tornarà a estar situat en el KM41 de la Marató i el KM 9 de la 10K.

En front de l’estadi de Mestalla també hi haurà un alte punt d’animació que augmenta l’oferta esportiva de la Comunitat Valenciana perquè esta marató s’ha convertit un un referente a nivell mundial. En paral·lel es disputarà la 10K que travessa per un gran estat de salut. La marató de València continua implicant diferents sectors i col·lectius en la cridada “Fiesta del Maratón”.

Categorías Sin categoría