»
»
»
»
»
FUTBOL SALA | Jenny, portera de l’Universitat d’Alcant, convocada de nou amb la Selecció Espanyola

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Fotos: GOLSMEDIA y Valencia CF.

FUTBOL SALA | Jenny, portera de l’Universitat d’Alcant, convocada de nou amb la Selecció Espanyola

La portera de l’equip de l’Universitat d’Alacant, Jennifer Pedro “Jenny” (al centre de l’imatge amb el 13) ha tornat a ser cridada per la Seleccionadora Nacional de Futbol Sala, Alicia Morell per als encontres amistosos que es disputaran els dies 13 i 15 de novembre davant la Selecció de Russia. Foto: Selecció Espanyola de Futbol.

Aquesta convocatoria, suposa la segona de la temporada per a la portera, que tindrà una doble opció de disputar minuts als dos encontres amistosos. El primer dels amistosos es celebrarà el dilluns 13 de novembre a les 20:00 hores al Pavelló d’Esports Municipal de Tomelloso, i el segon tant sols dos dies després, el dimecres 15 també a les 20:00 hores, al Paveló Díaz Miguel de la localitat d’Alcazar de San Juan.

La portera del conjunt alacantí ha sigut convocada aquest mateix diumenge dia 12 de novembre a les 11:45 hores a la ciutat de Ciudad Real, per a després viatjar a les dos ciutats on tindran lloc els encontres, a dos pavellons que foren seu del Mundial de Futbol Sala Femení de 2014.

Categorías Sin categoría