»
»
FUTBOL SALA | Mala jornada per als valencians a la Segona Divisió de Futbol Sala

Jornada 8.- Valdepeñas FS, 3; Bisontes Castellón,1; i CD Burela FS, 4; Elche CF FS, 2.

Jornada negra per als equips valencians que competeixen a la Segona Divisió del Futbol Sala Nacional, tant el Bisontes Castellón com el Elche FS van caure derrotats, ambdós a domicili, aquest cap de setmana a la jornada 9 del Campionat Lliguer. Foto: Bisontes Castellón FS.

El Bisontes de Castelló arribava a la cita a la pista del Valdepeñas com a líder de la lliga amb 16 punts, i tot pintava millor encara quan al minut 5 els castellonencs es van avançar amb el gol de David. L’encontre s’igualà als 10 minuts quan Mimi va col·locar l’1 a 1 al marcador, resultat amb el que s’arribà al descans. Als segons 20 minuts l’encontre fou dominat pels de la Comunitat Valenciana, però arribà el gol per al conjunt de Jaén mitjantçant Dani Santos. Amb els nostres buscant l’empat amb porter jugador, Mimi marcaria el definitiu 3-1 per deixar la segona derrota al caseller dels castellonencs.

L’Elx, en canvi, visitava la pista d’un dels clars candidats a l’ascens, el Burela, a qui no li va ser facil doblegar als ilicitans, que continuen a places de descens actualment. L’encontre començava mal per als alacantins que veiem com, després de 10 minuts molt igualats, els locals s’avançaren amb gol de Luisma, un gol que contrarrestaria Rubi a falta d’un minut i mig per a la conclusió de la primera part, però quan tot feia pensar que el partit aniria als vestidors amb 1-1, aparegué Matamoros per tornar a posar als locals per davant a l’última jugada de la primera meitat. A la represa tornaren a empatar els ilicitans al minut 27 mitjançant Aitor, però un doblet d’Helder als darrers 2 minuts acabarien amb l’il·lusió dels alacantins de puntuar.

La propera jornada el Bisonte Castelló rebrà a El Pozo Ciudad de Murcia, filial d’un dels històrics del futbol sala a Espanya, i que arriba com a segon classificat, empatat a punts amb el líder Burela. El Elx també jugarà com a local, i ho farà davant el Software Delsol Mengíbar, situat a la posició 10 amb 10 punts.