»
»
»
»
»
NATACIÓ | Excel·lent participació al Memorial Tomás Martínez d’Asp

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Castellón 2-1 Tenerife

NATACIÓ | Excel·lent participació al Memorial Tomás Martínez d’Asp

La XV edició del Memorial Tomás Martínez de natació a la piscina minicipal d’Asp va convertir-se en un gran èxit de participació.

Fins a 17 clubs de tota la Comunitat Valenciana i més de 100 nadadors es donaren cita a esta atractiva competició amb un gran nivell i excel·lents premis per a tots els participants.

Va destacar el Club natació tenis Elx que va presentar un equip compossat per 40 nadadors infantils i seni0r, aconseguint 6 medalles individuals i dos més a les proves de relleus. Cal nomenar a Rodrigo Solís, plata en 400 estils, Marina Lázaro, bronze als 400 estils, Mariam Parreño, als 400 liures, Rocío González Espresati, plata als 800 lliures i bronze als 400 i Raúl Rincón, segón als 1500, prova a la que el nadador del Club natació San Vicente, Carlos Rivera, va batre el rècord de la prova amb un temps de 15:27:45.

Per la seua banda, els nadadors del Club Castàlia Castelló va aconseguir també sis medalles a este Memorial Tomás Martínez. Carolina Pradas guanyà els 200 i 400 estils, José Luis Carrión va aconseguir l’or masculí a les mateixes proves i Carlos Ródenas va ser plata als 400 i bronze als 200 estils.

Bones sensacions per als nadadors de la Comunitat Valenciana que la setmana vinent participaran a Barcelona al Campionat d’Espanya d’hivern.

Categorías Sin categoría