»
»
»
BÀSQUET | València bàsquet guanya el duel d’invictes de la Lliga EBA// Fotos

S’enfrontaven dos equips invictes al grup E de la Lliga EBA, València bàsquet que arribava després d’una gran victòria al Plà de L’Arc de Llíria i l’UCAM Múrcia CB. Reportatge fotogràfic: Paloma Navarro.

I el conjunt taronja ha aconseguit una victòria de prestigi en un partit que anà de més a menys i que tingué un ultim quart amb més errades que encerts, perquè tot l’encontre ha sigut de gran equilibri, 18-19 a la fi del primer quart, i 39-40 al descans deixen clar la paritat del partit que s’ha desequilibrat en favor de l’equip valencià al tercer quart, on ha aconseguit un avantatge que ha sigut capaç de mantindre en els ultims minuts.

Josep Puerto ha sigut el gran artífex de la victòria amb 28 punts d’anotació i 36 de valoració, pels 14 de Luis Ferrando. Pel costat murcià Sergio Mendiola ha anotat 16 punts.

Esta victòria permet a l’equip EBA de València bàsquet ser lider en solitari de la classificació després de les sis primeres jornades on ha aconseguit totes les victòries. Power Electrònics Paterna, Hispagàn UPB Gandia i UCAM Múrcia comparteixen el segon lloc a la taula amb cinc triomfs i una derrota.

València Basket - UCAM Murcia (paloma Navarro Alemany)