»
»
»
»
»
VELA | Nova singladura per a la Comunitat Valenciana Olympic Week

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Fotos: GOLSMEDIA y Valencia CF.

VELA | Nova singladura per a la Comunitat Valenciana Olympic Week

La quarta edició es posa en marxa amb l’inici del termini oficial d’inscripcions per a la regata de classes olimpiques, que passa a cel·lebrar-se del 8 a l’11 de febrer amb la novetat de l’incorporació de la seu del Real Club Nàutic de València, que s’afegeix al Real Club de Regatas d’Alacant i el Real Club Nàutic de Torrevieja.

Un any més, esta regata de classes olimpiques torna a presentar-se amb molts al·licients en formar part del circuit olimpic espanyol de vela i que, per tant, serà valedora per a la Copa d’Espanya a les categories Laser radial (masculi, femeni, absolut i sub21), Raceboard, Fòrmula windsurf i Kiteboarding. Per la seua banda, tindràn en joc la Copa autonòmica les classes Laser 4.7, Europe, Bic techno 293, RS:X i Raceboard.

Pel que fa a les seus, el Real Club Nàutic de València torna a formar part de la família de classes olimpiques, com ja ho va fer al 2015. Acollirà les classes Finn i Classe A. Pel que fa a la seu d’Alacant, tornarà a comptar amb les classes dobles de 470 i 420 a més de la flota RSX, Bic techno 293, Raceboard i Fòrmula windsurfing junt a la debutant Kiteboarding. A Torrevieja hi serà presents els barcos dobles 49er, 49erFX i 29er completant-se el programa amb els Laser standard, Laser radial, Laser 4.7 i Europe.

Esta Comunitat Valenciana Olympic Week es trova dins del projecte de recolzament a les competicions esportives a nivell autonòmic i està impulsada per la Fundación Trinidad Alfonso i el Comité Olimpic espanyol.

Categorías Sin categoría