»
»
»
»
»
BÀSQUET | Ponències de gran prestigi per a la formació continua dels entrenadors

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Fotos: GOLSMEDIA y Valencia CF.

BÀSQUET | Ponències de gran prestigi per a la formació continua dels entrenadors

La Federació de bàsquet de la Comunitat Valenciana ha preparat per als propers mesos noves activitats del plà de formació continua per a entrenadors.

Mauricio Cremonini, un dels tècnics més prestigiosos de formació del mon obrirà esta sèrie de clinics a L’Alqueria del bàsquet. Este entrenador italià és responsable de l’àrea de minibasquet de la federació transalpina i és expert a la realització de projectes d’educació esportiva en primària i autor de llibres i guies tècniques sobre el bàsquet dels menuts. Té previst impartir dos clinics el 7 de desembre amb el titols «cóm i què entrenar en minibàsquet, metodologia d’entrenament» i «com adaptar esta metodologia al canvi a cistella gran, adaptacions metodològiques». Estes dos lliçons magistrals compten amb la col·laboració de València bàsquet, club que participa activament a l’organització d’este event.

A Crevillent, el 19 de desembre està previst que Juanvi Abad, director esportiu i entrenador del BF San Blas d’Alacant parle al voltant de «l’atac contra zona des d’una perspectiva comprensiva». Ja per al 29, a Burriana, el seleccionador valencià cadet masculi i tècnic del Power Electrònics Paterna de Lliga EBA, Óscar Retortilli, serà el ponent. Finalment, Adrián Silla, seleccionador valencià aleví masculi i doctor en Ciències de l’activitat física serà el protagonista de la xerrada a Moixent.

L’asistència a estes activitats comptarà amb hores de pràctiques per als alumnes dels cursos d’entrenador que organitza la Federació de bàsquet de la Comunitat Valenciana.

 

Categorías Sin categoría