»
»
»
»
VOLEIBOL | El CV Xàtiva jugarà la Copa Princesa d’Astúries si guanya demà al CV Esplugues

Després de la victòria a la ultima jornada de la Superlliga 2 femenina, on el Xàtiva voleibol va remuntar el partit front a l’Universitat d’Alacant per a acabar guanyant-lo per un set a tres amb parcials de 25-14, 23-25, 17-25 i 19-25, l’equip de La Costera s’ha col·locat segón a la classificació.

Este triomf, sumat a altres resultats, sobre tots la derrota de l’Almeria a Leganes i la victòria d’Hotels Cide Mallorca, obligava a l’equip de Xàtiva a aconseguir els tres punts a la seua visita a Alacant si volia continuar tenint opcions de disputar la Copa Princesa d’Astúries. Per tant, ara l’equip depén de si mateixa i aconseguirà l’objectiu, en este partit que tanca la primera volta de la lliga sempre que guanyen, demà a les 19 hores, al pavelló de Xàtiva al CV Esplugues per 3-0 ó 3-1.

L’Elx Viziusport és lider de la lliga, amb 25 punts, per davant del CV Xàtiva i l’AVG 2008 d’Almeria, que comparteixen la segona posició amb 22. El conjunt català de l’Esplugues és quart per la cua amb 13 punts.