»
»
»
»
»
NATACIÓ | Carlos Rivera, subcampió d’Espanya de 200 esquena en piscina curta

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Fotos: GOLSMEDIA y Valencia CF.

NATACIÓ | Carlos Rivera, subcampió d’Espanya de 200 esquena en piscina curta

La localitat alacantina de Sant Vicent del Raspeig pot començar a preparar-se per a seguir les grans cites de la natació de 2018 perquè de segur que vorà a Carlos Rivera.

Este jove, que pertany al Club natació San Vicente i que s’entrena habitualment al centre de tecnificació de La Petxina de València, continua la seua progressió i ja és subcampió d’Espanya absolut en la prova de 200 metres esquena, batint a més, el seu rècord autonòmic. El campionat, celebrat a la piscina M86 de Madrid, l’alacantí només es va vore superat per Manuel Martos d’El Ejido, que superà per 1:71 segons a Carlos Rivera.

En estos nacionals, l’egarenca Melani Costa va ser la millor a la mateixa prova però en categoria femenina encara que la fita més cridanera la va protagonitzar la catalana Lidón Muñoz, que va batre el rècord d’Espanya dels 50 metre lliures, en uns campionats on va reaparéixer Mireia Belmonte, als 200 papallona, qui va nadar molt lluny del seu rècord però va ser prou per a aconseguir el millor temps entre els participants.

 

 

 

 

Categorías Sin categoría