»
»
»
»
»
PILOTA VALENCIANA | Salelles i Jorge jugaràn la final sub16 de raspall individual

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Fotos: GOLSMEDIA y Valencia CF.

PILOTA VALENCIANA | Salelles i Jorge jugaràn la final sub16 de raspall individual

Aquests quatre jugadors han demostrat que són els millors de la competició de 2017 i jugaran les finals el pròxim 8 de desembre.

El trinquet de la Llosa de Ranes serà la seu de les finals de el «XII Individual sub16 de raspall», el pròxim 8 de desembre a partir de les 9:30 hores. La final absoluta la jugaran Carlos Salelles d’Oliva contra Jorge Sanchis del Genovés, dos jugadors que porten anys destacant en les competicions dels Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana i que a poc a poc també van destacant en les competicions de tecnificació. Salelles va guanyar a Jordi Monparler en quarts de final i a Marc Ortega en semifinals. Mentre Que Jorge va guanyar a Mar Ortega en semifinals, que va passar com a millor perdedor i a Javi d’Oliva en semifinals. La final serà a partir de les 11:15 hores, després de la presentació dels grups d’entrenament de perfeccionament de tecnificació i Cespiva. La final per la tercer plaça la jugaran Marc i Javi, que van perdre en les semifinals i que també han completat una gran competició.

Carlos Salelles d’Oliva, podria conquistar aquest títol, després de perdre en la final de 2016, davant Vicent Sendra de Xeraco.

 

Categorías Sin categoría