»
»
FUTBOL SALA | L’Elx FS no es despenja de la lluita per la permanència al vèncer al Bisontes al derbi de la Comunitat

Jornada 15.- Elx FS, 5; Bisontes Castelló, 0.

L’Elx FS va aprofitar uns quasi perfectes primers 20 minuts per sentenciar l’encontre y tombar a un Bisontes Castelló que reaccionà tard i es trovà amb un inspirat Kike que, a banda de detindre tots els tirs a porta, va aconseguir anotar un gol. Amb aquesta victoria l’Elx afronta el paró nadalenc en llocs de descens, però amb esperances intactes, mentre que el Bisontes manté la seva plaça al play-off d’ascens a Primera. Foto: Elche CF Sala.

L’encontré començà tranquil, amb aproximaments per ambdós conjunts, però sense generar excesiu perill, exceptuant una falta de Santi per als visitants que pararia Kike. El primer gol arribà poc després de l’ocasió i es que al minut 6 Samu aprofitaria un despiste en defensa per guanyar el segon pal i espentar el baló al fons de la xarxa i pujar l’1 a 0 al marcador. Tant sols 3 minuts després els alacantins montarien un contracop quasi perfecte per a que Álvaro aprofitara un error en la marca dels castellonencs per pujar el segon gol al marcador, aplegant de nou al segon pal. El segon gol va fer molt de mal als visitants que tingueren a Falcón en el seu millor jugador els següents minuts. Al minut 15 arribaria el 3-0, gol de Kiwi al aprofitar una gran passada de Jesús García. Manuel Collado, entrenador del Bisontes, se la jugà amb porter-jugador, el que va permetre a Kike, porter dels locals, recuperar un baló i marcar de porta a porta el quart gol per als seus, resultat amb el que s’arribà al descans.

A la represa el partit va estar molt mes obert, amb ocasiones per ambdós equipos. Quan tant sols es duia 1 minut jugat, Kike va aturar un mà a mà de Diego Solaz, en la que era l’ocasió mes clara del Bisontes. Amb inferioritat per l’expulsió del porter Falcón, l’Elx va tenir una nova ocasió, però el remat de Carde es va estavellar a la fusta, mateix final que va tenir, ja amb igualtat numèrica, el llançament de Jesús García. Els visitants responeren amb un gran xut de Juanito, que també va acabar rebutjat pel travesser. Amb porter jugador, i tota l’artilleria per buscar reduïr distàncies per part del Bisontes, arribà la sentència definitiva per al partit, després d’errar un llançament des del centre del camp, Aitor ho va tornar a provar al 38, i en aquesta ocasió sí que acabaria convertint-se en el 5-0 amb el que conclouria el derbi de la Comunitat Valenciana.

La próxima jornada, ja a l’any 2018, els alacantins  reben a l’Esperanza Lag al Prone Lugo, un rival directe en la lluita per la salvació. Per la seva banda el Bisontes Castelló visitarà la pista del UMA Antequera, rival directe en les esperances per buscar una plaça de play-off d’ascens.