»
»
»
»
»
PILOTA VALENCIANA | Comencen els entrenaments de les seleccions inferiors

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Álex Quevedo presentando como nuevo jugador del Villarreal CF. Foto: VillarreaL CF.

PILOTA VALENCIANA | Comencen els entrenaments de les seleccions inferiors

Aquest Nadal les seleccions de pilota valenciana inferiors femenines i masculines s’entrenaran en el Poliesportiu de Massamagrell, una de les seus permanents de les seleccions de pilota. Ahir i dimecres 3 de gener treballen per a seguir preparant el pròxim esdeveniment internacional, l’Europeu de joves. Els esportistes seleccionats per a aquesta concentració esperen amb il·lusió aquests entrenaments per a tractar de formar part de les seleccions definitives, sub-15, sub-17 i sub-19. En les festes de Pasqua es realitzara una nova concentració per a preparar les modalitats de competició.

La llista de convocats per als entrenaments es la següent: Preselecció masculina sub 15 formada per Alejandro del CPV Monserrat, Xavi i Joan del CPV Beniarbeig-El Verger, Jordi i Vicent del CPV Massamagrell, Abel del CPV Moixent, Pepe CPV Almassora i Marc del CPV Orba. Pel que fa als sub17 la federació ha cridat a Carlos i Javi del CPV Bellreguard, Alex del CPV Petrer, Albert, Mario i Marc del CPV Tavernes Blanques, Pepe del CPV Albuixech i Diego del CPV Onda. I els sub19 Paco CPV Benidorm, Álvaro i Joan CPV Orba, Héctor CPV Sueca, Carlos CPV Rafelbunyol i Guillem CPV Alginet.

Pel que fa a la preselecció femenina les conovades sub15 son Aina CPV Meliana, Marina CPV Algimia, Laura CPV Alfàs del Pi, Carmen CPV Castelló de la Plana, Judith CPV Laguar i Ángela CPV Faura. Les sub 17 Aida CPV Moixent i Adriana i Irene CPV Borbotó; i les sub19 Mar CPV Bicorp, Victoria CPV Rafelbunyol i Fanni CPV Beniarbeig-El Verger.

En aquestes concentracions es comença a treballar per a formar grups, equips amb esportistes de diferents escoles que han de representar a la pilota valenciana.

Categorías Sin categoría