»
»
»
»
»
VELA | El president de la Federació de la Comunitat Valenciana fa balanç de 2017

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Álex Quevedo presentando como nuevo jugador del Villarreal CF. Foto: VillarreaL CF.

VELA | El president de la Federació de la Comunitat Valenciana fa balanç de 2017

2017 ha sigut un gran any per a la Federació de vela de la Comunitat Valenciana. El seu president, José Martínez, ha reflexionat als mitjans federatius al vontant d’un any plé d’èxits.

El primer de tots va ser l’organització de l’eixida de la Volvo Ocean Race des del port d’Alacant on la Federació va participar activament. «Formem part del Comité esportiu de la Volvo com a garant de les condicions esportives i per al benefici dels esports nàutics de la Comunitat. La vela vertebra el nostre territori a través dels 400 quilòmetres de litoral, els 52 clubs nàutics i les 47 escoles de vela. La satisfacció és plena a nivell organitzatiu, competitiu i d’asistència de public perquè 300.000 persones visitaren el port alacantí coincidint amb l’eixida de la Volvo».

Un altre projecte fet realitat en 2017 és el Centro de tecnificació de vela. Una rampa «per a formar regatistes d’elit a la Marina de València i comptem amb la contribució de la societat, de les institucions i amb l’impuls de la Fundació Trinidad Alfonso. Els 14 regatistes que treballen ja tenen com a objectiu els Jocs Olimpics de Tòquio 2020 i, sobretot, els de Paris 2024. Així augmentaran les seues prestacions de forma sistemàtica, amb entrenadors profesionals i, sobre tot, units».

Desde la Federació de vela de la Comunitat Valenciana vol ressaltar-se la quantitat invertida per a les escoles de vela, tasca de formació en creixement. «Al 2015 hi haura 52 escoles al nostre litoral i ens continuarem centrant a la formació del jove esportista. La celebració del XIII Congres d’escoles de vela a Elx va ser tot un èxit.»

Finalment, 2017 conclou amb la confirmació de la continuitat de les concesions administratives per al RCR Alacant i per al RCN Gandia, «son dos gran notícies perquè gràcies a la lluita incansable d’estos dos institucions, sempre recolzades des de la Federació, podran continuar desenvolupant la seua magnifica tasca. Una trajectòria històrica i un present ple d’eficient treball diari i amb projectes de futur. La vela de la Comunitat Valenciana està d’enhorabona».

Categorías Sin categoría