»
»
»
»
»
VOLEIBOL | El Club Voleibol València, subcampió d’Espanya cadet masculí

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Fotos: GOLSMEDIA y Valencia CF.

VOLEIBOL | El Club Voleibol València, subcampió d’Espanya cadet masculí

S’ha celebrat a Guadalajara la Copa d’Espanya juvenil i cadet de voleibol amb la participació de més de 200 equips, més de 2000 persones en l’event més massiu d’este esport al territori nacional.

S’han disputat huit categories i l’actuació valenciana més destacada l’ha protagonitzat l’equip cadet masculí del Club Voleibol València aconseguint el subcampionat. Després de superar el San José Múrcia Norte en quart de final per dos sets a un i al Leganés en la semifinal per un contundent 2/0 ha tingut que conformar-se amb el segón lloc en perder la gran final front el Hervás y Panduro de Conca per un ajustat 28/26 i 26/24. En esta categoria també va participar el Playas de Benidorm, que va concloure a la decé.

En esta Copa d’Espanya també han participat al cadet femení 1, La Menorquina CV Gandia, Volei Grau Castelló, CV Alicante 2000 i Playas de Benidorm A; al cadet femení 2, el CV Valencia; al cadet femení 3, el Playas de Benidorm 3 i al cadet femení 4 sigué segon el Cresol CV Oliva.

Pel que fa a la competició juvenil femenina 1, participaren el Pizzería Carlos CV Gandia, CV Paterna Liceo, CV Valencia i CV Alicante 2000; i als juvenils masculins va destacar l’actuació del Viajes Carrefour Playas de Benidorm, CV Elche i CV Valencia.

Categorías Sin categoría