Ciclismo
»
»
»
»
»
CICLISME | Onze equips ProTeam participaran a la Volta Ciclista a la Comunitat Valenciana 2018

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Castellón 2-1 Tenerife

CICLISME | Onze equips ProTeam participaran a la Volta Ciclista a la Comunitat Valenciana 2018

A només tres setmanes de l’inici de la gran ronda ciclista valenciana, ja s’ha fet oficial la llista d’equips que participaran a la Volta amb el Team Sky al capdavant.

Sera un gran pilot, com correspon a una gran volta. Vora 200 ciclistes que pertanyen a 25 equips recorreran de dalt a baix la Comunitat Valenciana del 31 de gener al 4 de febrer. Movistar defensara la victòria de Nairo Quinta en l’edició 2017 i presentara un equip encapçalat per Alejandro Valverde, en la que, probablemente, sera ultima temporada de la seua carrera. Per a esta 69 Volta a la Comunitat Valenciana-Gran Premi Banc Sabadell s’han inscrit a més el BMC, el Katusha-Alpecin, el Mahrain-Merida, el Michelton, el Astana i el Cannodale. Junt a ells, també participara en esta volta l’equip de la Fundació d’Alberto Contador.

El recorregut d’esta edició 2018 començara a Orpesa del Mar amb arribada a Peniscola. La segona etapa transcorrera entre Bétera   i Albuixech. La tercera jornada sera una contrarellotge entre El Poble Nou de Benitatxell i Calp. La quarta etapa tindra eixida a Orihuela i arribara a Cocentaina. És l’etapa reïna d’esta edició de la Volta. L’ultima i definitiva etapa eixira des de Paterna i arribada a la Plaça de l’Ajuntament de València.

Categorías Sin categoría