Atletismo
»
»
»
»
»
ATLETISME | Presentat el IV Congrés internacional de prevenció de lesions amb presència de Martín Fiz

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Álex Quevedo presentando como nuevo jugador del Villarreal CF. Foto: VillarreaL CF.

ATLETISME | Presentat el IV Congrés internacional de prevenció de lesions amb presència de Martín Fiz

Este mati s’ha presentant el IV Congrés internacional de readaptació i prevenció de lesions a l’activitat fisica i l’esports, amb la presència d’alguns del ponents com ara el campió espanyol de marató, Martín Fiz.

Al seu costat els profesors Juliio Calleja, Lars Andersen i Mike Izquierdo. Fiz, que participa a la taula redona junt a les cardiòlogues Araceli Boraita i Maria Dolores Masià, la doctora Raquel Blasco i el catedràtic de psicologia José Luis López Chicharro, ha destacat l’importància de la prevenció a l’exercisi fisic. «Porte més de 300.000 quilòmetres a les cames i el xasis el tinc en perfecte estat. De la mateixa forma que un cotxe passa l’ITV, una persona, a la meua edat, té que cuidar-se molt. Hi ha vida despres dels cinquanta. És molt important fer-se ecografies del cor i proves d’esforç. Crec que les carreres de llarga distància es deuria d’exigir als corredors un certificat metge».

Les ponències d’este congrés continuaran a les cinc de la vesprada de hui fins diumenge en este event que s’ha convertit en una referència al sector de la readaptació i prevenció de lesions a nivell nacional i internacional.

Categorías Sin categoría