Atletismo
»
»
»
»
»
ATLETISME | Marta Esteban, campiona d’Espanya de marató

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Fotos: GOLSMEDIA y Valencia CF.

ATLETISME | Marta Esteban, campiona d’Espanya de marató

La valenciana Marta Esteban esta vivint els millors mesos de la seua carrera esportiva. Als 35 anys, ahir va guanyar la marató de Sevilla. Recordem que fa uns mesos va representar a Espanya al mundial.

Esteban és, en este moment, la millor atleta valenciana. Ahir va tindre problemes a la seua cama dreta per la qual cosa no va poder batre la seua marca personal però, va proclamar-se campiona d’Espanya en arribar just per darrere de l’italiana Giovanna Epis, sisena, amb qui lluitava per ser la millor atleta europea. El seu crono, 2:31:18, que, a més, li val per a estar en el Campionat d’Europa de Berlin. Titol i minima. Bagatge extraordinari per a una atleta extraordinària.

Clara Simal i Alicia Pérez van acompanyar l’atleta valenciana al podi d’una carrera que tingué clar color africà amb la marroquí Kaoutar Boulaid, guanyadora amb un temps de 2:25.32, per davant de les etiops Shewe Alemayehu i Badane Hirpa (ETH).

En categoria masculina, emoció fins els ultims quilòmetres perquè quatre atletes de Kenya més Javi Guerra, excepcional de forma, es van mantindre junts al capdavant fins el quilòmetre 37 i quan ja es veia l’Estadi de La Cartuja on estava instal·lada la linia d’arribada va sprintar Tuwei Dickson per a traure dos segons d’avantatge a Labal Kipkemboi Mutai (KEN). Tercer ha sigut Andrew Ben Kimtai i quart ha arribat Guerra amb un crono de  2:08.33, millor marca espanyola de la decada.

 

Categorías Sin categoría