»
»
»
BÀSQUET | CB Torrevieja Salud guanya la Copa senior preferent

El CB Torrevieja Salud ha guanyat el titol de campió de la Copa senior masculí preferent en superar el Jujuju Aquacenter NB Xàtiva B per 82 a 63 al pavelló municipal d’Ondara.

Així, el conjunt alacantí ha guanyat els seus tres partits i conclou invicte esta competició que, a mes del titol, li supossarà l’ascens a categoria autonòmica sempre que a la fi de la lliga, ocupe una de les quatre primeres places del seu grup.

L’equip de Xàtiva va entrar millor al partit i es va fer amb una renda de 10 punts davant d’un Torrevieja que només va aconseguir tres punts als primers 8 minuts de partit. Però l’equip de la Vega Baixa no tardà a reaccionar i neutralitzaren ràpidament l’avantatge rival i ja va manar al marcador als primers minuts del segon quart. Esta dinàmica ja no la va abandonar el Torrevieja per a sentenciar el partit en una gran segona part que li va otorgar el titol de campió.

Mywigo Puçol i Juventud Requena s’han enfrontat per la tercera plaça, amb victòria per a l’equip de Requena per 70 punts a 61 després d’un bon inici (30-17), que l’equip de Puçol va anar retallant, entrant amb opcions a l’ultim quart però sense remuntar el partit.

Blas Enguix, del Jujuju Aquacenter NB Xàtiva B, ha guanyat el trofeu al millor jugador de la Copa.