»
»
»
»
»
RUGBI | Les Abelles, campió de la fase regular de la divisió d’honor B

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Fotos: GOLSMEDIA y Valencia CF.

RUGBI | Les Abelles, campió de la fase regular de la divisió d’honor B

Les Abelles se ha proclamat, brillantment, campió de la lliga 2017/18 del grup B de la divisió d’honor B del rugbi espanyol.

18 victòries en 20 partits, 104 assajos i 16 bonus ofensius son xifres que parlen per si soles per a demostrar la gran temporada de l’equip entrenat per Manolo Real. Les seues paraules als jugadors només concloure el partit a Alzira sigueren contundents: «Fa huit anys que no guanyavem la lliga. És el moment de celebrar la victòria i recollir el treball de tot l’any. Ja arribarà l’hora de pensar a la promoció d’ascens».

Perquè esta primera plaça lliguera classifica a Les Abelles per a la disputa de les eliminatòries d’ascens a divisió d’honor, on tindrà que superar tres eliminatòries per a aconseguir l’ascens a divisió d’honor. Per a esta segona fase es classifiquen els primers i segons del tres grupos més els dos millors tercers classificats. Així, estos huit equips disputaran eliminatòries fins que hi haja un guanyador que pujarà directament a divisió d’honor mentre que el finalista disputarà una quarta eliminatòria, ja definitiva, front el penultim de la Lliga Heineken.

Les dos jornades que encara tenim per davant per a concloure la lliga regular seran preparació per a Les Abelles de les eliminatòries d’ascens i tractar de recuperar jugadors fonamentals com el capità Curu Michán o l’irlandes Niall Earls, que dissabte tornarà a probar-ho després de trencar-se el nas al partit front el CAU.

Categorías Sin categoría