»
»
»
»
»
HOQUEI | La millor competició d’hoquei nacional arriba a València

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Álex Quevedo presentando como nuevo jugador del Villarreal CF. Foto: VillarreaL CF.

HOQUEI | La millor competició d’hoquei nacional arriba a València

La Copa del Rey d’hoquei arriba a València aquest proper cap de setmana, on els 16 millors equips, vuit masculins i vuit femenins, lluitaran per emportar-se aquesta edició d’una de les competicions més importants d’Espanya. Foto: Ajuntament de València.

Per a l’event s’esperen un total de 1100 jugadors, ja que a banda dels ja citats millors equips nacionals, també es jugarà la Copa del Rey de les diferents categories, en una gran festa de l’hoquei que es disputarà a les instal·lacions de Beteró, a València.

Per primera vegada en la història, la Copa es jugarà a València, on s’enfrontaran els vuit equips masculins i vuit equips femenins classificats a les primeres posicions de la lliga una vegada disputada la primera volta, i en la que, per desgràcia, no hi haurà cap equip representant la Comunitat Valenciana.

A banda dels encontres, horari dels quals pots consultar al següent enllaç, hi haurà una carpa on s’organitzaran concerts, una fun-zone i torneigs de e-sports, en una festa que, a banda, coincideix amb les Falles, una de les festivitats més característiques de la ciutat, pel que s’espera que siga un èxit de participació.

Categorías Sin categoría