»
»
»
»
»
VOLEIBOL | Apassionant lluita per l’ascens a superlliga 2 entre Santo Domingo de Petrer i València

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Álex Quevedo presentando como nuevo jugador del Villarreal CF. Foto: VillarreaL CF.

VOLEIBOL | Apassionant lluita per l’ascens a superlliga 2 entre Santo Domingo de Petrer i València

Només una jornada per a la finalització de la lliga regular a la primera divisió del voleibol espanyol, amb dos places d’ascens, en cadascun dels tres grups que la composen, en joc.

Al grup C, amb el Cadiz CF 2012 com a lider amb 31 punts, la segona plaça està compartida pel Santo Domingo de Petrer i el Club Volei València, amb 28. La cinquena possició és per al Benicolchon Playas de Benidorm amb 21, lluny tant de la lluita per l’ascens com del descens.

En esta jornada, el CV València va superar a l’Universitat de Granada per tres sets a un amb parcials de 22-25/25-12/25-17/25-20 mentre que el Santo Domingo de Petrer va guanyar el CV Caravaca per 3-0 amb parcials de 25-17/25-23/25-21. Diumenge vinent, el València té que visitar la canxa del lider, ja classificat, mentre que els alacantins viatgen a Granada. Per la seua banda, el Playas de Benidorm tancara la temporada rebent el Playas de Cartagena després de guanyar el cap de setmana passat a la complicada canxa de l’Alcala de Guadaira per 0-3 amb parcials de 20-25/21-25/23-25 en un encontre en cal destacar el juvenil Alberto Cánovas.

Categorías Sin categoría