»
»
»
»
»
ATLETISME | València es prepara per al Mundial de Mitja Marató

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Fotos: GOLSMEDIA y Valencia CF.

ATLETISME | València es prepara per al Mundial de Mitja Marató

Aquest cap de setmana València serà una festa de pólvora i coets per a celebrar una de les festivitats més característiques de la Comunitat Valenciana, les falles, però a partir de la propera, l’esport d’elit tornarà a ser qui ompli els carrers per a la celebració del Campionat del Món de Mitja Marató. Foto: FACV.

Els millors corredors a nivell mundial de llarga distància arribaran a València per a competir el proper 24 de març, en un recorregut únic que donarà eixida i finalitzarà a la Ciutat de les Arts i les Ciències, però travessarà llocs emblemàtics de la ciutat com el passeig marítim, l’Ajuntament o la plaça de bous.

La sortida tindrà lloc a les 17:00 hores per a la categoria elit, i 25 minuts després sortiran la resta de participants, que s’espera siguen quasi 15.000 corredors. Pots veure detalls extra al següent enllaç.

El Mini-Mundial també arriba a València

A banda de la cursa, aquesta edició també tindrà un mini-mundial, que serà per a xiquets de categories compreses entre menors de 5 anys i cadets. El preu de la inscripció serà de 2 euros, i pots consultar més detalls al següent enllaç.

Categorías Sin categoría