Bàsquet
»
»
»
»
»
BÀSQUET | Es reaferma el conveni de Borriana amb la Federació valenciana

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Castellón 2-1 Tenerife

BÀSQUET | Es reaferma el conveni de Borriana amb la Federació valenciana

La Federació de bàsquet de la Comunitat Valenciana i l’Ajuntament de Borriana han reafermat la col·laboració que ambdues entitats mantenen als ultims anys en benefici d’este esport.

L’alcaldesa de Borriana, María José Safont, i el president de la Federació valenciana, Salvador Fabregat, han tornat a trobar-se al marc del treball conjunt que tant l’Ajuntament de la localitat castellonenca com la Federació venen realitzant a la localitat de La Plana Baixa des de fa algunes temporades.

El regidor d’esports de Borriana, Vicent Granel, i el delegat federatiu a Castelló, Raúl Blanci. també han acudit a la trobada on s’ha signat un nou conveni de col·laboració que mantindrà la vinculació entre les dues parts. Es tracta d’un acord que ha sigut profitós per al bàsquet a esta localitat als ultims anys, consolidant-se com a seu del programa de tecnificació de jugadors, amb tornejos de seleccions, cursos d’entrenador i activitats formatives.

Les bones condiciones del pavelló «La Bosca» de Borriana han permés acollir nombroses activitats organitzades per la Federació valenciana que impulsen i promocionen el bàsquet entre els més jovens de la població.

Categorías Sin categoría