»
»
»
»
»
PILOTA VALENCIANA | L’equip de Senyera clar vencedor de la Lliga de Raspall

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Castellón 2-1 Tenerife

PILOTA VALENCIANA | L’equip de Senyera clar vencedor de la Lliga de Raspall

El frontó El Zurdo de Bellreguard era la seu a la que es disputava la final de la Lliga de Raspall entre els equips formats per Ian, Canari i Ricardet front a Moltó, Tonet IV i Lorja on els primers van sortir vencedors.

La partida va arrancar amb els de Senyera mostrant desde l’inici que estaven molt mes engegats al matí de Bellreguard respecte a l’equip blau de Barxeta, i a pesar de que els dos primers punts vanser molt igualats, poc a poc la final va anar decantant-se per a l’equip roig.

Quan la partida avançava, el resultat començava a tornar-se clar favorable a Ian, Canari i Ricardet, que van aconseguir posar el resultat de 20-5 deixant quasi sentenciada la final.

En menys d’una hora la partida va quedar finalitzada, i amb un Ian estelar, l’equip de senyera va tancar l’encontre i el títol amb un resultat contundent de 30-5. Amb aquesta victòria el pilotari de 22 anys aconsegueix tancar una gran lliga amb un títol col·lectiu que es suma al que va aconseguir de forma individual, també a la modalitat de Raspall.

Categorías Sin categoría